Tunnit

Viikkotuntimme pyörivät ympäri vuoden, myös sesonkin välissä, kun kahvilamme on kiinni. Kaikki tuntimme sopivat niin aloittelijoille kuin enemmänkin jooganneille, normaalin liikuntakyvyn omaaville henkilöille. Tunnit tehdään paljain varpain. Huomioithan, että studiollamme on tilava vessa vaatteiden vaihtoon, muttei erillistä pukuhuonetta. Studiolta löytyy käyttöön matot sekä joogatiilet ja -vyöt.

Tunnit toteutuvat aina, kun ilmoittautuneita on vähintäänkin kaksi. Toteutuville tunneille pystyy ilmoittautumaan vielä 15min ennen tuntia, jos paikkoja on vapaana. Järjestelmä ilmoittaa aina, kun tunti on täynnä. Mikäli aamutunneille ei ole tarpeeksi ilmoittautumisia edellisenä iltana klo 21 mennessä, lähettää varausjärjestelmä automaattisesti peruutusviestin. Iltapäivän ja illan tuntien mahdollinen peruutus tulee aina 3h ennen tunnin alkua.

Tunneille mukaan

  • Rennot vaatteet, joissa sinun on helppo ja mukava liikkua

  • Lämpöisempää vaatetta loppurentoutukseen

  • Vesipullo sekä nykyisessä tilanteessa vähintäänkin oma pyyhe lainamaton päälle

  • Halutessasi oma matto

VARAA TUNTI KALENTERISTA

Tuntikuvaukset

Virkistävää ja lempeästi voimistavaa flowjoogaa, jossa liikutaan asanasta (jooga-asento) toiseen kehon ja hengityksen liikkeen avulla. Tunti aloitetaan pehmeillä kehoa avaavilla liikkeillä, jonka jälkeen siirrytään kohti dynaamisempaa osuutta. Tunnin loppua kohden rauhoitamme kehoa ja mieltä palauttavia asanoita tehden ja tunti päätetään loppurentoutukseen.

Pysähdytään rentoutumaan ja tekemään itselle kertakaikkisesti hyvää. Tunti aloitetaan pehmeällä, kehoa lämmittävällä ja avaavalla liikkeellä. Tämän jälkeen siirrymme kohti rentouttavia ja venyttäviä asanoita, joissa viivytään useamman hengityksen ajan. Tunti päättyy ihanaan loppurentoutukseen.

Laskeudutaan pehmeästi iltaan tällä restoratiivisella tunnilla. Liikkeet tehdään rauhallisessa tahdissa, kehon jännitystiloja purkaen. Aloitetaan tunti kevyellä lämmittävällä liikkeellä ja siirrytään kohti pitkiä, rentouttavia venytyksiä ja kiertoja. Tunti päättyy pehmeään loppurentoutukseen.

Tämä on kaikille oman elämänsä tönköille, jotka haluavat tutustua joogaan ja lisätä samalla omaa liikkuvuuttaan. Tunnilla käydään läpi helppoja asanoita (jooga-asentoja), jotka keskittyvät mm. rankaan, lantion alueelle ja monesti kireisiin takareisiin. Kaikki asennot ohjeistetaan ja ne tehdään rauhallisessa tahdissa, apuvälineitä käyttäen. Tunnit päätetään aina loppurentoutukseen. Tavoitteena tehdä joogasta/venyttelystä mielekästä ja jossain kohtaa saada ne sormet varpaisiin asti. 🙂

Liikkuvuutta, dynaamista venyttelyä sekä satunnaisia lihaskuntoliikkeitä sulassa sovussa. Tunti aloitetaan avaavilla ja lämmittävillä liikkeillä ja loppua kohti hidastetaan pidempikestoisiin ja staattisempiin venytyksiin. Tunti päätetään loppurentoutukseen.

Lihaskuntoliikkeitä ja dynaamista venyttelyä. Tunti aloitetaan lämmittävillä liikkeillä, joista siirrytään dynaamisempaan lihaskunto-osuuteen. Tunnin loppua kohti hidastetaan palauttaviin ja staattisempiin venytyksiin. Tunti päätetään loppurentoutukseen.

Kiivetään tunturiin, puurajaan, josta näkyy pitkälle horisonttiin. Tunturinrinteen muodostelmat, rakkakivikko ja varvikko, luonno karuus ja kauneus samassa. Perille päästyämme liikutaan lempeästi, tietoisesti asanoita tehden ja hiljennytään, pysähdytään vähitellen itsen ja luonnon äärelle.

Retken ohjattu osuus, kesto noin 90 min, yhdistelee joogaa sekä meditaatio- ja mindfulnessharjoituksia, joiden päätteksi tehdään loppurentoutus sekä vietetään teehetki ennen paluuta studiolle.

Tapaaminen studiolla, josta lähdetään yhdessä matkaan. Kävelyä tulee n. 1km / suunta (nousumetrejä parisensataa). Noustessa tulee kuuma, joten varaathan mukaan tarpeeksi vettä sekä lisävaatetta paikoillaan olo huomioiden. Suosittelemme myös tukevia lenkkareita/vaelluskenkiä. Studiolta saat ulkomaton lainaan, voit toki ottaa oman maton mukaan lisäpehmikkeeksi. Varauduthan kuitenkin kantamaan itse lainamaton (ja viltin) retken ajan. Retkellä säävaraus: sateen sattuessa tehdään harjoitus studiolla. Huom: hinta 25 €

Tunturin omalle henkilökunnalle tarkoitettu tunti. Tule sellaisena kuin oot, vaikka suoraan töistä. Iisi ja rentouttava hetki päivän päätteeksi.

Aikuisen ja lapsen yhteinen hetki, jossa edetään mielikuvien ja tarinoiden kuljettamana. Tunneilla tehdään leikkimielinen alkulämmittely, helppoja jooga-asentoja eli asanoita sekä yhdessä että erikseen lapsen kanssa ja tunti lopetetaan rauhoittumalla loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille, eikä vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Tärkeintä on nauttia yhdessä olemisesta ja tekemisestä. Lasten ikäsuositus: 5-vuotiaasta alkaen.

Hinnat

Osallistuminen yhdelle viikkotunnille, sis. lainamaton 15 €.

Erityiset workshopit sekä retket 25 €, hinta mainitaan erikseen tuntikuvauksen yhteydessä.

Pääsy viikon ajan kaikille viikkotunneille, tuntivaraukset tehtävä kuitenkin varausjärjestelmän kautta. Hinnat kesä- ja talvisesongille. HUOM. Koronan aiheuttamien rajoitusten takia kortti ei ole myynnissä joulusesongilla 2020. Voimassa: 7pv ensimmäisestä varauksesta. Kortti on henkilökohtainen.

Käy kaikille viikkotunneille, tuntivaraukset tehdään normaalisti varausjärjestelmän kautta. Voimassa: ostopäivästä seuraavan toukokuun 10. päivään asti. Kortti on henkilökohtainen.

Käy kaikille viikkotunneille, tuntivaraukset tehdään normaalisti varausjärjestelmän kautta. Voimassa: ostopäivästä seuraavan toukokuun 10. päivään asti (henkilökohtainen) tai 2 kk ostopäivästä (perhekunta).

Maksutavat

  • Käteinen, kortti

  • Eazybreak mobiili

  • ePassi mobiili

  • Edenred setelit ja mobiili

  • Smartum setelit ja mobiili

VARAA TUNTI KALENTERISTA