SUP-LAUTAVUOKRAUS

SUP-lautailu eli tutummin suppaus on helppo tapa lähteä nauttimaan päivästä järvelle. Täytettävä lauta varusteineen kulkee helposti auton perässä tai lyhyemmän matkan vaikka selässä kantamalla. Eikä laudan täyttäminenkään vie rantaan saapumisen jälkeen kymmentä minuuttia enempää, joten olet hetkessä valmis vesille. Meillä on vuokralla laadukkaita kanadalaisen Aqua Marinan lautoja; 2 kpl Breeze-lauta (pituus 2,75m, painoraja 95kg) ja 1 kpl Dhyana-lauta (pituus 3,36m, painoraja 120kg).

SUP-lautavuokraus on mahdollista aina kahvilan aukiolojen puitteissa ja muina aikoina etukäteen sovittaessa. Edellytämme kaikilta asikkailtamme hyvää uimataitoa (väh. 200 m) ja vuokrasopimuksen allekirjoittajan tulee olla yli 18-vuotias. Ohjeistamme laudan täytön ja käytön aina vuokraustilanteen yhteydessä. Mikäli pelkkä laudan vuokraaminen arveluttaa, voit varata meiltä SUP-intron tai lähteä rentoutumaan ohjatulle SUP-mindfulnessretkelle.

Mitä tarvitset mukaan?

 • Laudalta tippuu harvoin veteen vahingossa, mutta kastumiseen on silti aina hyvä varautua
 • Säänmukaiset ja kevyet liikkumiseen tarkoitetut vaatteet, esim. shortsit tai trikoot ja t-paita, viileämpään pitkähihainen pusero tai tuulitakki
 • Suppailu tapahtuu paljain varpain, toki jos itseltä löytyy uima-/surffitossut tai neopreenisukat, niitäkin voi käyttää
 • Lämpöisemmällä kelillä kannattaa varautua ottamaan mukaan aurinkorasva, päähine sekä vesipullo
 • Myös eväät, vaihtovaatteet ja pyyhe oma mieltymyksen mukaan
 • Silmälaseihin suosittelemme varmuudeksi narun käyttöä ja aurinkolasien vaihtoehtona toimii myös lipallinen päähine
 • Muistathan miettiä myös etukäteen, mihin jätät arvoesineesi (myös autonavaimet) ja tarvitsetko esimerkiksi vetoketjullisen taskun, vyölaukun tai mahdollisesti kuivapussin tavaroidesi säilyttämiseen.

VAIHTOEHDOT

Kolmen tunnin lautavuokralla ehdit mukavasti lähikohteillemme Ylläsjärvelle, Äkäslompolojärvelle sekä Kesänkijärvelle, joissa kaikissa on hyvät olosuhteet suppailulle. Mikäli haluat lähteä pidemmälle, voit vuokrata laudan päiväksi tai halutessasi vaikka viikonlopun ajaksi. Vuokrauksen yhteydessä käydään aina varusteet läpi ja saat ohjeet laudan omatoimiseen täyttöön ja tyhjennykseen. Saavuthan paikalle n. puoli tuntia ennen varaamasi ajan alkua, jotta ehdimme käydä läpi ohjeistuksen ja vuokrapaperit läpi ennen vuokra-ajan alkua.

Hinta: 25€/3h, 40€/päivä. Kysy erikseen yli vuorokauden mittaiset varaukset.

Mikäli haluat tutustua lajiin ohjatusti, voit varata paikan sup-introomme, jossa käydään ohjaajan kanssa läpi välineet ja niiden käyttö sekä melonnan perusteita. Rannassa tapahtuvan alkuinfon jälkeen täytetään laudat ja lähdetään yhdessä vesille. Yhteensä n. 1h kestävän intron jälkeen ehdit vielä suppailemaan omatoimisesti n. 1,5h ajan ennen laudan palautusta.

Intron tapaaminen kylällä, Eelin kaupan parkkipaikalla, josta siirtyminen ohjaajan tuomien lautojen kanssa Ylläsjärven rantaan. Huomioithan, että asiakas palauttaa laudan omatoimisen suppailun päätteeksi itse AAVAN studiolle, mikäli etukäteen ei ole sovittu muuta.

Hinta: 45 €, sisältäen 3h lautavuokran sekä 1h ohjauksen.

Lähdetään vesille kiertelemään järveä, nauttimaan päivästä ja retken loppua kohti myös hiljentymään itsen ja luonnon äärelle.
SUP-mindfulnessretken tapaaminen Ylläsjärven hiekkarannalla, Eelin kaupan parkkipaikan vieressä.

Hinta: 40 €, sisältäen laudan ja muut välineet sekä n. 1,5h ojauksen. Kokonaiskesto n. 2h.

Kalenterissa olevat ohjatut suppailut, Introt ja Mindfulnessretket, varaat helpoiten kalenteristamme ja ne toteutetaan pienryhmänä (1-2 hlö). Mikäli haluat varata ohjatun suppailun isommalle ryhmälle, kysy erikseen tarjousta.

Pelkät lautavaraukset ovat varattavissa tällä hetkellä vain puhelimitse, whatsappilla tai sähköpostilla. Luethan alta vielä varausehtomme.

VUOKRAUSEHDOT

 1. SUP-lautojen vuokralleottajalta edellytetään hyvää uimataitoa (väh. 200 m).
 2. Suppailu tapahtuu aina vuokralleottajan omalla vastuulla.
 3. Vuokralleottaja on velvollinen todistamaan henkilöllisyytensä pyydettäessä.
 4. Mikäli vuokralleottaja luovuttaa välineet kolmannen osapuolen käyttöön, vuokralleottaja on edelleen vastuussa vuokrausehtojen täyttymisestä.
 5. Vuokralleottaja on velvollinen käsittelemään ja kuljettamaan vuokraamiaan välineitä huolellisesti ja siten, että ne eivät vahingoitu tai katoa.
 6. Välineet tarkistetaan yhdessä vuokraajan kanssa ennen ja jälkeen vuokrauksen.
 7. Vuokrattuja välineitä saa käyttää vain suppailuun soveltuvissa, riittävän syvissä vesissä, joissa ei ole kivikkoja tai muita esteitä, jotka voivat vahingoittaa välineitä.
 8. Vuokralleottaja on velvollinen viipymättä ilmoittamaan vuokranantajalle välineiden katoamisesta, välineille aiheutuneista vahingoista tai välineissä ilmenevistä vioista.
 9. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan vuokravälineiden katoamisesta tai vahingoittumisesta aiheutuneen vahingon niiden käyvän arvon mukaisesti.
 10. Vuokratut välineet on palautettava viimeistään vuokrausajan päättyessä.
 11. Mikäli vuokralleottaja palauttaa vuokravälineet myöhässä tai jättää ne kokonaan palauttamatta, vuokralleantaja voi periä lisävuokraa palautus- tai löytöhetkeen saakka.
 12. Vuokralleantaja on vastuussa vuokraamosta maksua vastaan vuokrattujen varusteiden kunnosta.
 13. Vuokralleantaja ei ole vastuussa sellaisista vahingosta, jonka on aiheuttanut sellainen vuokralleantajan vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella oleva seikka tai tapahtuma, jota vuokralleantaja ei ole voinut kohtuudella ottaa huomioon vuokraustoimintaa harjoittaessaan.