VARAA TUNTI KALENTERISTA

Tuntikuvaukset

Kaikki tuntimme sopivat niin aloittelijoille kuin enemmänkin liikkuneille, normaalin liikuntakyvyn omaaville henkilöille. Erityisryhmille suunnattuja tunteja voit tiedustella studioltamme. Tunnit tehdään paljain varpain. Huomioithan, että studiollamme on tilava vessa vaatteiden vaihtoon, muttei erillistä pukuhuonetta.

Tunneille mukaan

  • rennot vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua

  • vesipullo (sekä halutessasi oma pyyhe ja/tai matto)

  • lämpöisempää vaatetta loppurentoutukseen

AAMUN FLOW    JOOGA

Virkistävää ja lempeästi voimistavaa flow joogaa, jossa liikutaan asanasta (jooga-asento) toiseen kehon ja hengityksen liikkeen avulla. Tunti aloitetaan pehmeillä kehoa avaavilla liikkeillä, jonka jälkeen siirrytään kohti dynaamisempaa osuutta. Tunnin loppua kohden rauhoitamme kehoa ja mieltä palauttavia asanoita tehden. Lopuksi tehdään loppurentoutus.

LEMPEÄ JOOGA   JOOGA

Pysähdytään rentoutumaan ja tekemään itselle kertakaikkisesti hyvää. Tunti aloitetaan pehmeällä, kehoa lämmittävällä ja avaavalla liikkeellä. Tämän jälkeen siirrymme kohti rentouttavia ja venyttäviä asanoita, joissa viivytään useamman hengityksen ajan. Tunti päättyy ihanaan loppurentoutukseen.

KEHONHUOLTO   LIIKETTÄ

Liikkuvuutta, dynaamista venyttelyä, joogaliikkeitä sekä satunnaisia lihaskuntoliikkeitä sulassa sovussa.

ILLAN SLOW    JOOGA

Laskeudutaan pehmeästi iltaan. Liikkeet tehdään rauhallisessa tahdissa, kehon jännitystiloja purkaen. Tunti sisältää pitkiä rentouttavia venytyksiä ja kiertoja sekä tunnin loppuun sijoittuvan rentoutuksen.

LAPSI-AIKUINEN JOOGA    JOOGA

Aikuisen ja lapsen yhteinen hetki, jossa edetään mielikuvien ja tarinoiden kuljettamana. Tunneilla tehdään leikkimielinen alkulämmittely, helppoja jooga-asentoja eli asanoita sekä yhdessä että erikseen lapsen kanssa ja tunti lopetetaan rauhoittumalla loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille, eikä vaadi aiempaa kokemusta joogasta. Tärkeintä on nauttia yhdessä olemisesta ja tekemisestä. Lasten ikäsuositus: 5-vuotiaasta alkaen.

HENKSUJOOGA   JOOGA

Tunturin omalle henksulle tarkoitettu tunti. Tule sellaisena kuin oot, vaikka suoraan töistä. Iisi ja rentouttava hetki päivän päätteeksi.