Pääset tekemään varauksen tuntia klikkaamalla. Tunti toteutuu aina, kun ilmoittautuneita on vähintäänkin kaksi. Mahdolliset tuntien peruutukset ilmoitetaan aamun tunneille edellisenä iltana klo 20 mennessä ja iltapäivän sekä illan tunneille kaksi tuntia ennen tunnin alkua.
Puhelimella selatessa kalenteria kannattaa käyttää suoraan osoitteesta vello.fi/aavalapland/

Tuntikuvaukset

Kaikki tuntimme sopivat niin aloittelijoille kuin enemmänkin liikkuneille, normaalin liikuntakyvyn omaaville henkilöille. Erityisryhmille suunnattuja tunteja voit tiedustella studioltamme. Tunneilla ollaan paljain varpain, poikkeuksena kehonhuoltotunnit, jotka voi tehdä myös sisäkengillä. Huomioithan, että studiollamme on vessa, muttei erillistä pukuhuonetta.

Tunneille mukaan

  • rennot vaatteet, joissa sinun on helppo liikkua

  • vesipullo ja pyyhe sekä halutessasi oma matto

  • lämpöisempää vaatetta loppurentoutukseen

AAMUN FLOW    JOOGA

Herätellään keho ja mieli uuteen päivään. Tunnilla tehdään avaavia ja aktivoivia liikkeitä sekä aurinkotervehdyksiä liikkeen ja hengityksen sitoessa asennot yhteen. Tunti sopii kaikille.

ILLAN SLOW   JOOGA, RENTOUTUS

Laskeudutaan pehmeästi iltaan. Liikkeet tehdään rauhallisessa tahdissa, kehon jännitystiloja purkaen. Tunti sisältää pitkiä rentouttavia venytyksiä ja kiertoja sekä tunnin loppuun sijoittuvan rentoutuksen.

LYHYT SLOW   RENTOUTUS

Lyhyen kehon aktivoinnin ja jännitysten purun jälkeen siirrytään rentoutukseen.

KEHONHUOLTO    LIIKETTÄ

Liikkuvuutta, dynaamista venyttelyä, joogaliikkeitä sekä satunnaisia lihaskuntoliikkeitä sulassa sovussa. Energisen tunnin teema vaihtelee, keskittyen eri kerroilla eri kehonosiin.