Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Joogamaratonin osallistujille 18.-20.9.2020 ellei yksittäisessä tarjouksessa toisin mainita.

7 Fells Hostel, ÄKÄSLOMPOLO

Etuhintainen yöpyminen -10%, minimi 2 yötä välillä to-ma 17.-21.9.2020. Etuhinta voimassa vain 7 Fellsin omien nettisivujen kautta tehdyissä varauksissa. Koodi ja linkki majoituksen varaamiseen tulee passinostokirjeen yhteydessä. Yksittäislipun hankkineet voivat pyytää koodin sähköpostilla [email protected]

ALAVA shop, ÄKÄSLOMPOLO

Arktinen muodin ja lifestylen moderni koti, kestävillä ja villisti sivistyneillä arvoilla. Suomalaiset tarkoin valikoidut tuotemerkit parilla ruotsalaisella lisämausteella sekä myös lappilaisia tuotteita. Viikonlopun ajan kaikista tuotteista -10%.

Iinalii, Kranioksaalihoidot

Viikonlopun aikana tarjolla yksityishoitoja; pe ja su AAVAn studiolla, lauantaina Even vintillä. Hoidon kesto n. 50min, tarjoushinta Joogamaratonin osallistujille 50€, muille 55€ (norm. 60€). Aikataulutiedustelut ja varaukset: Iina Vilén – kraniosakraaliterapeutti ja taiteilija, +358 44 2778217

Lapland Hotel Saaga, SPORT RESORT YLläs / ylläsjärvi

Kesätarjous Lapland Hotelsin sivuilta 1hh alk. 71 €/yö. Ja vaikka et yöpyisikään Saagassa, voit maratonilaisena käydä viikonlopun aikana aamiaisella tai kylpylässä 10€/hlö (norm. 14€/hlö).

Lumiperhonen, ÄKÄSLOMPOLO

Vuodesta 1990 on Taide- ja käsityögalleria Lumiperhonen esitellyt ja myynyt laadukasta taidetta ja käsityötä, tänä päivänä gallerian kautta myy 40-50 eri lappilaista tekijää. Viikonlopun ajan kaikista tuotteista -10%.

Public House Selvä Pyy, ÄKÄSLOMPOLO

Jounin Kauppakeskuksessa toimiva Public House Selvä Pyy on viihtyisä ja kodikas Pubi keskellä Äkäslompolon kylää. Viikonlopun aikana -15 % listan annoksista. Kysy myös gluteenittomat ja kasvisvaihtoehdot. Sunnuntaina erillinen lounas joogamaratonilaisille 15 €, lisätiedot osallistujakirjeessä.

Ravintola Ylläs Kota, SPORT RESORT YLläs / ylläsjärvi

Perheravintola YlläsKota tarjoilee kotiruokalounasta ja a la carte -lista lappilaisia erikoisuuksia. Lauantain lounas 10€ (norm. 12,50€) ja listan annoksista -10%. Kysy myös gluteenittomat ja kasvisvaihtoehdot.

AAVA lapland, SPORT RESORT YLläs / ylläsjärvi

Joogastudion yhteydessä oleva myymälä-kahvila, valikoima erä- ja hyvinvointituotteita, suomalaista designia sekä pohjoisen artesaanituotteita. Viikonlopun ajan kaikki shopin ja kahvilan tuotteet -10%.

LIPPUPAKETIT

Yksittäisliput ovat nyt myynnissä torstaihin 17.9. klo 20 asti (tapahtumapassien myynti on lopetettu).

Yksittäiset tunnit varataan ja maksetaan varauksen yhteydessä kalenterijärjestelmässä. Tarkemmat ohjeet Liput-sivulta.