VALITSE LIPPUSI TÄSTÄ

VARKAANKURU-yksittäistuntiliput (15€/kpl) ovat myynnissä 17.9. klo 20 asti. Yksittäisliput ostetaan luomalla tunnukset kalenterijärjestelmään, maksamalla liput Prepaid-osiosta ja tekemällä tuntivaraus kalenterista.

Prepaid-vaihtoehdot ovat 1-3 lippua, jolloin voit halutessasi kerralla maksaa haluamasi määrän yksittäislippuja. Prepaidin ansiosta voit myös vaihtaa tuntivarauksiasi avoimien tuntien/paikkojen välillä, mikäli muutat mielesi mille tunnille haluat.

Varauskalenteri löytyy tästä:

Mikäli maksamisen tai tuntien varaamisen kanssa tulee ongelmia, laitathan viestiä osoitteeseen [email protected].

Tutustuthan vielä myös peruutusehtoihimme sivun alaosasta. Mikäli haluat hankkia uusia välineitä joogamaratoniin, löydät tuotteet KAUPPA-sivulta.

LIPUT JA PERUUTUSEHDOT

Tapahtumapassit

Tapahtumapassit ovat myynnissä verkkokaupassa 7.8. alkaen ja passien myynti loppuu elokuun lopussa. Ostettuasi passin, saat ladattua ohjeet tuntivarausten tekemiseen kalenterin kautta. Passeja on myynnissä vain rajattu määrä, jotta voimme varmistaa kaikkien passilaisten mahtumisen tunneille. Tapahtumapassi on henkilökohtainen.

Yksittäisliput

Yksittäiset tunnit tulevat varattavaksi 1.9 ja niiden myynti lopetetaan to 17.9. klo 20. Yksittäiset tunnit varataan ja maksetaan varauksen yhteydessä kalenterijärjestelmässä. Ilmoitamme yksittäisten lippujen myynnin aloituksesta myös Joogamaratonin Facebook-sivulla.

Asiakkaan tekemä peruutus

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen [email protected]. Kaikissa peruutustapauksissa vähennämme passin hinnasta 10 € toimisto- ja käsittelykulut. Ennen tapahtuman alkua passi on kuitenkin mahdollista siirtää toiselle käyttäjälle, jolloin peruutuskuluja ei synny.

Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan oma äkillinen sairastuminen, palautetaan passin hinta kokonaisuudessaan (väennettynä 10 € varaus-ja toimistokuluilla). Palautuksen saamiseksi on aina esitettävä lääkärintodistus peruutuksen syystä.

Mikäli peruutus tehdään muista syistä, palautuksen määrä riippuu peruutuksen ajankohdasta seuraavasti:
– 14vrk ennen tapahtumaa, palautetaan passin hinnasta 100% (vähennettynä 10 € varaus-ja toimistokulut)
– 14-2 vrk ennen tapahtumaa, palautetaan passin hinnasta 50%
– alle 2 vrk ennen tapahtumaa, ei palautusta

Järjestäjän puolelta tapahtuva peruutus

Nykyisessä maailmantilanteessa kaikki voi muuttua hetkessä, ja viranomaisten ohjeistuksien takia voimme joutua yhtäkkiä rajoittamaan osallistujamäärää tai peruuttamaan tapahtuman kokonaisuudessaan. Näissä tilanteissa palautamme lippumaksut täysimittaisina asiakkaille. Pidätämme myös oikeuden ohjelman muutoksiin.

Yhteistyökumppaneiden tarjoukset

Tarjoukset ovat voimassa Joogamaratonin osallistujille 18.-20.9.2020 ellei yksittäisessä tarjouksessa toisin mainita.

7 Fells Hostel, ÄKÄSLOMPOLO

Etuhintainen yöpyminen -10%, minimi 2 yötä välillä to-ma 17.-21.9.2020. Etuhinta voimassa vain 7 Fellsin omien nettisivujen kautta tehdyissä varauksissa. Koodi ja linkki majoituksen varaamiseen tulee passinostokirjeen yhteydessä. Yksittäislipun hankkineet voivat pyytää koodin sähköpostilla [email protected]

ALAVA shop, ÄKÄSLOMPOLO

Arktinen muodin ja lifestylen moderni koti, kestävillä ja villisti sivistyneillä arvoilla. Suomalaiset tarkoin valikoidut tuotemerkit parilla ruotsalaisella lisämausteella sekä myös lappilaisia tuotteita. Viikonlopun ajan kaikista tuotteista -10%.

Iinalii, Kranioksaalihoidot

Viikonlopun aikana tarjolla yksityishoitoja; pe ja su AAVAn studiolla, lauantaina Even vintillä. Hoidon kesto n. 50min, tarjoushinta Joogamaratonin osallistujille 50€, muille 55€ (norm. 60€). Aikataulutiedustelut ja varaukset: Iina Vilén – kraniosakraaliterapeutti ja taiteilija, +358 44 2778217

Lapland Hotel Saaga, SPORT RESORT YLläs / ylläsjärvi

Kesätarjous Lapland Hotelsin sivuilta 1hh alk. 71 €/yö. Ja vaikka et yöpyisikään Saagassa, voit maratonilaisena käydä viikonlopun aikana aamiaisella tai kylpylässä 10€/hlö (norm. 14€/hlö).

Lumiperhonen, ÄKÄSLOMPOLO

Vuodesta 1990 on Taide- ja käsityögalleria Lumiperhonen esitellyt ja myynyt laadukasta taidetta ja käsityötä, tänä päivänä gallerian kautta myy 40-50 eri lappilaista tekijää. Viikonlopun ajan kaikista tuotteista -10%.

Public House Selvä Pyy, ÄKÄSLOMPOLO

Jounin Kauppakeskuksessa toimiva Public House Selvä Pyy on viihtyisä ja kodikas Pubi keskellä Äkäslompolon kylää. Viikonlopun aikana -15 % listan annoksista. Kysy myös gluteenittomat ja kasvisvaihtoehdot. Sunnuntaina erillinen lounas joogamaratonilaisille 15 €, lisätiedot osallistujakirjeessä.

Ravintola Ylläs Kota, SPORT RESORT YLläs / ylläsjärvi

Perheravintola YlläsKota tarjoilee kotiruokalounasta ja a la carte -lista lappilaisia erikoisuuksia. Lauantain lounas 10€ (norm. 12,50€) ja listan annoksista -10%. Kysy myös gluteenittomat ja kasvisvaihtoehdot.

AAVA lapland, SPORT RESORT YLläs / ylläsjärvi

Joogastudion yhteydessä oleva myymälä-kahvila, valikoima erä- ja hyvinvointituotteita, suomalaista designia sekä pohjoisen artesaanituotteita. Viikonlopun ajan kaikki shopin ja kahvilan tuotteet -10%.