VÄLINEKAUPPA

Tarvitsetko uuden maton tai oletko miettinyt omien tiilien tai joogavyön hankkimista? Nyt on hyvä mahdollisuus tilata etukäteen haluamasi välineet Joogamaratonia varten. Valitset ja maksat tuotteet nyt ja ostoksesi odottavat sinua saapuessasi ensimmäiselle maratonin tunnillesi. Saat -10% alennuksen näistä AAVA Laplandin ennakkotilauksista koodilla MARATON10.

Tapahtumaviikonlopun aikana tehtyjen tilauksien toimitukset pyritään toimittamaan asiakkaalle hänen seuraavalle tunnilleen tai ainakin saman päivän aikana. Voit tehdä ostoksia myös lauantaina paikan päällä AAVAn studiolla.

LIPUT JA PERUUTUSEHDOT

Tapahtumapassit

Tapahtumapassit ovat myynnissä verkkokaupassa 7.8. alkaen ja passien myynti loppuu elokuun lopussa. Ostettuasi passin, saat ladattua ohjeet tuntivarausten tekemiseen kalenterin kautta. Passeja on myynnissä vain rajattu määrä, jotta voimme varmistaa kaikkien passilaisten mahtumisen tunneille. Tapahtumapassi on henkilökohtainen.

Yksittäisliput

Yksittäiset tunnit tulevat varattavaksi 1.9. Yksittäiset tunnit varataan ja maksetaan varauksen yhteydessä kalenterijärjestelmässä. Ilmoitamme yksittäisten lippujen myynnin aloituksesta myös Joogamaratonin Facebook-sivulla.

Asiakkaan tekemä peruutus

Peruutus tulee aina tehdä kirjallisesti osoitteeseen [email protected]. Kaikissa peruutustapauksissa vähennämme passin hinnasta 10 € toimisto- ja käsittelykulut. Ennen tapahtuman alkua passi on kuitenkin mahdollista siirtää toiselle käyttäjälle, jolloin peruutuskuluja ei synny.

Mikäli peruutuksen syynä on asiakkaan oma äkillinen sairastuminen, palautetaan passin hinta kokonaisuudessaan (väennettynä 10 € varaus-ja toimistokuluilla). Palautuksen saamiseksi on aina esitettävä lääkärintodistus peruutuksen syystä.

Mikäli peruutus tehdään muista syistä, palautuksen määrä riippuu peruutuksen ajankohdasta seuraavasti:
– 14vrk ennen tapahtumaa, palautetaan passin hinnasta 100% (vähennettynä 10 € varaus-ja toimistokulut)
– 14-2 vrk ennen tapahtumaa, palautetaan passin hinnasta 50%
– alle 2 vrk ennen tapahtumaa, ei palautusta

Järjestäjän puolelta tapahtuva peruutus

Nykyisessä maailmantilanteessa kaikki voi muuttua hetkessä, ja viranomaisten ohjeistuksien takia voimme joutua yhtäkkiä rajoittamaan osallistujamäärää tai peruuttamaan tapahtuman kokonaisuudessaan. Näissä tilanteissa palautamme lippumaksut täysimittaisina asiakkaille. Pidätämme myös oikeuden ohjelman muutoksiin.